Azafranmix - New Year!!!

cuba new yearAzafran бар-ресторант, ве кани заедно да ја поминете најлудата ноќ во годината.

Вечерта оригинален Azafranmix со Cuban Fury, live music show, оркестар директно од Куба. Прекрасните звуци на самба, румба и ча ча ча, ќе се погрижат за незаборавно новогодишно доживавње.

Ова новогодишно доживување чини 1600 денари, со вклучена шведска маса. Пијалоците се по редовни цени.
Azafran, 31.12.2014, 21:30

Резервации и дополнителни информации :

Деан Органџиев 070/219 309  dean@emimedia.mk

Владимир Гајдов 076/458 932 vladimir@emimedia.mk