Austrian Formula 1 Grand Prix 2015

f1 avstrija

 

 

Екипите забрзано се подготвуваат, новата Формула 1 сезона ќе почне со австралиското гран-при на 15-ти март, во комплетниот календар на натпреварувањето се впиша и трката во Австрија. Оваа година Купи Карти За Се повторно ве води на незаборавно доживување со најдобрите Формула 1 пилоти на денешницата во Целтвег, Австрија.
Датумот за одржување на новата патека, од неодамна преименувана во Ред Бул Ринг, е закажано за 21 јуни.

 

Програма на аранжманот

1 ден - петок, 19.06.2015
Поаѓање од Македонија попладне (Штип 15:00, Скопје 16:30).
Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со повремени паузи по мотели.

red bull ring2 ден - сабота, 20.06.2015
Пристигнување во Целтвег во 10:00. Прошетка по градот и околу патеката, купување влезници, следење на квалификациите за пол позиции. Во 16:00 часот заминување кон хотелот. Во 17:30 пристигнување во Дравоград - Словенија (90 km од Целтвег), сметување во хотел (***), одмор од патот, вечерен излез по свој избор, ноќевање.

3 ден - недела, 21.06.2015
Појадок и заминување од хотелот. Пристигнување во Целтвег во 11 часот. Следење на трката од 14 до 16 часот. Собирање на групата во 17 часот и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словенија, Хрватска, Србија.

4 ден - понеделник, 22.06.2015
Пристигнување во Македонија во 9 часот наутро.

Цената на аранжманот изнесува 9900 денари

Во цената на аранжманот е вклучено

  • целокупниот автобуски превоз наведен во програмата
  • едно ноќевање со појадок во хотел (***) во Дравоград, Словенија

Во цената на аранжманот не е вклучено

  • влезницата за трките која се купува на лице место по цена од 80-90 евра (цената е еднаква на сите европски патеки)
  • меѓународното патничко осигурување

EARLY BOOKING!!!
За уплати до 09.05.2015 цената изнесува 7900 денари

Напомена!!!
задолжително испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com. За повеќе информации јавете се 02 55 14 30002 55 14 300 / 078 248 568078 248 568

Билетите се достапни исклучиво во продажните места на ККЗС кои поседуваат туристичка лиценца
(Скопје: Пола Југотон - ГТЦ  кат, ТА Савана Скопје - Продажно место City Mall, ТА Савана Скопје - Продажно место Центар, Atlantis Скопје, Прилеп: Atlantis, Битола: Globus Travel Servis, Atlantis, Охрид: Туристичка Агенција „Вис Пој", Atlantis, Куманово: Joco Turs T. A., Струмица: Atlantis Струмица, Штип: Eurotours, Тетово: Патник - Вокер, Гевгелија: Дори Травел)