ATV Adrenaline

Со овој ваучер за резервација, уплатувате 15% од сумата. Откако ќе го купите ваучерот резервирајте го вашиот лет на atvadrenalineohrid@gmail.com или на бројот +389 77 882 882. Останатиот дел од сумата за летот ја уплатувате пред самиот лет.