ATMA

atma 2016Време е за првата Open air журка за оваа сезона.
Од самата најава можете да претпоставите дека не чека уште една исклучително „жешка“ сезона...

А сезоната журки на отворено ја отвараме со омилениот дј на македонската транс публика

ATMA - BMSS Records DE/RO

Домашна поддршка SUN PRODUCTION Djs

Сабота 28 мај 2016
Клуб ФАБРИКА (градски парк Скопје)
Старт: 23:45 часот


Влезници во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се по цена од 300 денари.