Astrix

SUN Production со гордост Ве кани на журката на годината!!!

Во петок на 23 јули во Охрид ни гостува светскиот број 1 транс дј и продуцент.


Претпродажбата на влезници започнува во четврток 08.07 по почетна цена од 600 денари во ЈУГОТОН и www.kupikartizase.com продажната мрежа!!!
Локацијата е Охридската Касарна во Охрид!!!
Датумот е петок 23.07, а вратите ќе ги отвориме во 19 часот!!!
Не го пропуштајте дефинитивно најдобриот настан ова лето!!!