ASTRAL PROJECTION - Live

Astral ProjectionDigital Dance со задоволство ви ги најавува пионерите на електронскиот звук и најголемите транс артисти на денешницата: ASTRAL PROJECTION во Сабота,12-ти Ноември 2011 на скопскиот саем во Хала 4 со почеток во 23:00 часот ќе настапат во живо.

Astral Projection на забавата ќе имаат промоција на неколку нови синглови како и материјал од најновиот албум кој е во припрема.

Воедно во 3 часовниот сет ќе ги слушнеме и нивните постари хитови кој до ден денес се вртат во етерот како дел од надобрите остварувања било кога направени.

Истата вечер настапуваат:

Навигатор, Бушава Азбука, Satellite.

Картите се пуштени во продажба на сите продажни места на ККЗС по цена од 300 денари.