Astral Projection

Карти во продажба

По пет години од нивниот последен настап во Скопје со особено задоволство ги најавуваме легендарните ASTRAL PROJECTION кои ќе ја имаат честа да ни приредат журка за паметење и враќање во нормалноста!!!

Настанот ќе се одржи под отворено небо во петок 3 јуни на просторот на стадионот на АРМ во градскиот парк во Скопје!

Старт: 22:00

Влезниците по промотивна почетна цена од 600 денари во ЈУГОТОН и продажната мрежа на Купи Карти За СЕ!