Astral Projection

astral projection

Skopje Dance Festival со огромно задоволство ви го најавува гостувањето на пионерите на електронската музика Ави Нисим и Лиор Перлмутер со нивниот легендарен проект Astral Projection!!

Настанот во Скопје е дел од светската турнеја на кој ќе биде промовиран нивниот најнов студиски албум издаден неодамна за TIP Records.

Подгответе се за уште едно големо денсфлор доживување!!

ASTRAL PROJECTION / Tip World/ Tip Records / ISRAEL
Promotion of the new "GOA CLASSICS REMIXED" Album

GALACTIC EXPLORERS /Gen records/ Skopje

DJANTRIX /Gen records/ Skopje

FORMA /Distant Point/ Skopje


3D objects instalation & Abstract Fluoro decoration by:

AFADRENALIN

Карти во претпродажба низ цела Македонија преку мрежата купи карти за се www.kupikartizase.com
, по цена од 400 денари.