ASTRAL PROJECTION

trans zurka

Ви го најавуваме гостувањето на најпрестижното дуо на сите времиња

Astral Projection

05 април (петок), Club Collosseum

Овој пат со специјален сет во живо, составен од најдобрите моменти од целата нивна кариера, 1989 - 2013...
10-те издадени албуми позади себе и стотиците синглови издадени за различни светски куќи, како и илјадниците настапи низ целиот свет, ги прават Astral Projection едни и единствени.

Спремете се за вистинска журка.

Цената на билетите до 2 април изнесува 300 денари, а од 3 до 5 април 350 денари.

За најголемите фанови на Astral Projection, првите 200 влезници се по супер промотивна цена од 200 денари.