Astrix

astrixАртистот на милениумот. Светскиот број еден транс Dj. Еден од пионерите на психоделичниот звук и првиот dj кој настапил на Tomorowland...

ASTRIX (Hommega Productions Israel) со настап во живо.

Домaшна поддршка: Dare, Soundkillah, Dejan Doggy 

9 Мај 2015, сабота

старт: 22:00
локација: Скопско Лизгалиште (Спортски Центар Кале)

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
До 3 мај цената на билетите ќе изнесува 350 денари, од 4 до 9 мај, цената на билетите ќе изнесува 400 денари.