Artbat @ Amanet Festival

Четврток 1 август 2019 

ARTBAT 

локација: Плажа Градиште 2

старт: 22:00 часот

Почетна цена за еднодневна влезница 700 денари , потоа цената на билетите ќе изнесува 800 денари