АРХАНГЕЛ

Архангел - македонски подобро звучи

КОНЕЧНООО!

Ви го најавуваме КОНЦЕРТОТ на АРХАНГЕЛ насловен како "МАКЕДОНСКИ ПОДОБРО ЗВУЧИ".

Бидете дел од долго очекуваниот концерт на АРХАНГЕЛ во МЕТРОПОЛИС АРЕНА 12.02.2011 со почеток од 20:30 часот.

И тоа не е се....

60 минутно загревање со ФОЛТИН

  • Картите во предпродажба од 15 јануари(сабота) по цена од 500 денари.
  • На врата 600 денари.
  • Балкон 1000 денари (карти во ограничен број)