Архангел и Македонска Филхармонија

koncertНа 20 декември во Арена Борис Трајковски во Скопје Архангел заедно со македонската филхармонија ќе одржат концерт. Концертот ќе започне во 21 часот, а влезот ќе биде дозволен уште од 20 часот.

Билетите за претстојниот концерт можете да ги купите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
А цените и поставеноста на категориите се следниве:
shema na salata