Ареа

„Нешто недостасува“ сите овие години во концертната понуда на нашиот главен туристички центар. А тоа е концерт на дефинитивно еден од безвременските македонски бендови!!!

Во четврток 2 август ден Илинден на втората плажа во Градиште ќе ги слушаме и гледаме во живо „Сите мои слики“

„Дозволи ми“ „Колку ми значиш“...

АРЕА со летен концерт на плажа!!!

Четврток август 2018

Плажа ГРАДИШТЕ 2, Охрид

Старт: 21:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 300 денари во сите продажни места на www.kupikartizase.com