ARCTIC MONKEYS

ARCTIC MONKEYS
TerraVibe Park

06.07.2018 

ПРОГРАМА

*Поаѓање од Скопје (паркинг јај хотел ВИП, спроти саем) и Штип (Нова пошта) во четврток 05.07.2018 во 20 часот навечер.

*Ноќно возење преку Граничниот премин Богородица кон Атина со повремени паузи по мотелите

*Пристигнување во Атина 06.07.2018 во утринските часoви.

*Слободни 5 часа во Центарот на Атина (Омонија, Синтагма, Плака, Акрополис) за туристичка прошетка.

*Попладне, паркирање во близина на местото на концертот (TerraVibe Park) на 20-тина км северно од Атина покрај автопатот кон дома и слободно време до почетокот на концертот

*Почеток на концертот во 20 часот (по локално време)

*Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

*Пристигнување дома во сабота 07.07.2018 во претпладневните часови.

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 9950 ден

САМО ПРЕВОЗ ... 4000 ден (ваша влезница) 

Аранжманот опфаќа:

*превоз СКОПЈЕ - АТИНА - СКОПЈЕ
*влезница од категоријата Партер
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!!
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;
За подетални информации јавете се на Александар 078 473 181