AQUA PARK

Конечно и кај нас - првиот воден парк по светски стандарди! AQUA PARK каков што Македонија заслужува

На широкиот природен простор во подножјето на Осоговските планини, на површина од 18 000 м2 во градот Пробиштип се простира првиот Аква парк во Македонија.

Широкиот спектар на атракции на вода надополнет со терен за одбојка, забавни содржини за најмладите, ресторани и барови за сечиј вкус, продавница за сувенири и се останато го сочинуваат првиоткомплетен модерен тематски Аква парк во нашата земја.

Посетете го Царството на водените лудории и подгответе се за незаборавни возења на вода кои ќе ви го одземат здивот.

Како да стигнете до паркот?
Следете го линкот МАПА за да ја видите локацијата и приодните патишта до AQUA Паркот.

Каде можете да купите карта?
Карти можете да купите на сите продажни места на Купи Карти За Се, online преку порталот Купи Карти За Се, како и на влезот во Aqua паркот. 

Колку чинат картите ?
400 денари за возрасни (над 14 години)
300 денари за деца (под 14 години)

 

Aqua Park
Aqua Park photo
Aqua Park
Aqua Park
 Aqua Park
Aqua Park
Aqua Park