ANTONIA (Morena)

SUN PRODUCTION со особено задоволство го најавува спектакуларниот концерт на најголемата ѕвезда во Европа во моментов, најубавата европјканка и романскиот секс симбол...

letna zurkaANTONIA (Morena) со свој настап во живо и целовечерно шоу со нејзиниот тим на танчери и танчерки

Домашна поддршка:
БАБУРА
БОБИ
ДАРЕ

Сабота 3 Август 2013
Старт: 22:00
SUNRISE SUMMER BEACH CLUB (Плажа НЕМО)

Најдобриот RCF Line ARRAY Sound System!!!
LASER SHOW!!!
VIDEO PROJECTIONS!!!
FREE PARKING ZONE!!!
Cheap FOOD AND DRINKS!!!

Влезници во предпродажба по супер промотивна цена преку продажната мрежа на Купи Карти За Се!!!

Цената на влезниците изнесува:
8 - 21 јули - 300 денари
22 јули - 3 август - 400 денари


ВИП влезници - 800 денари (Одвоена ВИП ареа)
Супер ВИП Влезница - 6000 денари (постојат само 20 супер ВИП влезници за кои ќе биде обезбедена посебна супер ВИП ареа, неограничен пијалок и гостите кои ќе купат ваква влезница ќе имаат шанса да ја запознаат АНТОНИА во живо)
Резервација на сепаре - 6000 денари (Со ова добивате 4 ВИП карти и флаша по избор)

***РЕЗЕРВАЦИИ И ВИП ВЛЕЗНИЦИ може да се купат само на самата плажа, за повеќе информации - 078 725 590