Ana Nikolic

Cafe Eleven 2 полусезона ја продолжува со полна пареа само за нашата драга публика подготви уште еден настан по кој ќе се памти ова летно лудило.
Во сабота на 11ти Август ви ја преставуваме за првпат во нашиот град најдобрата Ana Nikolic.

 

Кралицата која направи голем бум со нејзините жешки хитови: Labilna,Mala,Frikovi,Konkretno ft Rasta,Frigidna и се разбира нејзините стари хитови Milion Dolara,Djavo,Januar,Miso Moj и уште многу други ќе ги слушнеме Во Cafe Eleven. 

Пакети за резервација:

Ваучер 3000 + 6 карти = 4500мкд

1л Smirnoff + 6 карти = 3800мкд

1л Stock + 6 кати = 3500мкд

1л Jack Daniels + 6 карти = 6000мкд

1л Jonny Red + 6 карти = 5300мкд

0,7  Jonny Black + 6карти = 6900мкд

0.7 Johnnie Red Rye + 6 карти = 4200мкд

0.7 Johnnie Gold + 6 карти = 7700мкд

0.7 Johnnie Platinum + 6 карти = 17000мкд

0.7 Johny Blue +6 карти = 27000

0.7 Cirok + 6 карти = 7800мкд

Карти во претпродажба 300 мкд

Карти на врата 400мкд

https://www.kupikartizase.com/ (карти со ограничен број)

Резервации и информации на:

072/308-455 Pepi Samarov

078/742-179 Stole Gjorgiev

076/241-640 Kostadin Petrov

НАПОМЕНА!!!

 Резервацијата станува валидна само со плаќање на понудените пакети!!