Анабела

AnabelaКлуб Колоесум за Сабота, 29.10.2011 ви ја најавува

АНАБЕЛА

Денс и вокален перформанс со хитови од нејзиниот нов албум "Игра Истине", како и најдоброто од FUNKY G.

Карти можете да набавите на сите продажни места на ККЗС.

Цената на првите 500 карти изнесува 150 денари.

Регуларна цена на карта е 200 денари.