ANA POPOVIC

Кралицата на блуз гитарата ANA POPOVIC доаѓа во Скопје.

Наградуваната гитаристка заедно со нејзиниот бенд, во склоп на големата светска турнеја ќе одржи концерт во Македонска Филхармонија на 29 Октомври 2023 година во 20.00 часот.

Настанот ќе биде од регионален карактер, поради фактот што концертот во Македонија ќе биде единствен во регионот за целата турнеја. Билетите се во продажба, во лимитиран број поради ексклузивноста на бендот и интимноста на салата.

Ултра ВИП = 2.000 денари

ВИП  = 1.800 денари

Регулар = 1.600 денари