Ana Nikolic

Клуб Колосеум за оваа сабота, 18ти Ноември ви најавува супер журка со ...

концерт на ana nikolic во клуб колосеум

 

Овој, 2 часовен врвен перформанс на нејзините најдобри хитови како и промоција на новиот албум "Mafia Caffe", несмее да се пропушти.


Влезници во предпродажба на сите продажни места на ККЗС, по цена од 250 денари.


Happy Days!!!


14 - 17 Ноември (понеделник - четврток) - Промотивни влезници во ограничен број по цена од 200 денари.