AMY WINHOUSE & MOBY

Amy Winehouse

Најголемата женска музичка икона на 21-виот век Amy Winehouse и американскиот хит мејкер Moby ќе одржат свои концерти на 18-ти Јуни во паркот Калемегдан, Белград, во организација на Авалон Продукција. Покрај нив на сцена ќе се појават и во моментов трите нај експонирани бендови од Македонија, Хрватска, Bei The Fish, Elemental , а спектаклот ќе го отворат Србите, Zemlja Gruva.

 

Цени на билети
FAN PIT 2750 денари
PARTER 1 2400 денари
PARTER 2 2000 денари

 

Kalemegdan shema

Авалон како организатор на настанот во Белград сака да ја информира Македонската јавност и Македонската публика дека ќе се потруди да организира и превоз за сите заинтересирани од Македонија.