Амадеус Бенд

Клуб Колосеум за оваа сабота, 3ти Декември ви ги најавува единствените...

koncert na amadeus bend vo klub koloseum

Влезници во предпродажба од Понеделник 28ми Ноември на сите продажни места на ККЗС по цена од 200 денари.