Aly and Fila & ATMA

.::SUN PRODUCTION::.

trans zurka

Со особено задоволство го најавува гостувањето на едни од најголемите и најбараните имиња во електронската музичка сцена во моментов!!!

На две концептуално одвоени сцени ќе настапат:

Египетското ДУО кое во последниве неколку години се рангира во врвот на светската музичка елита според еминентниот ДЈ МАГАЗИН (www.djmag.com) и креатори на се повеќе популарното музичко радио шоу FUTURE SOUND OF EGYPT:

ALY and FILA со настап во живо!!!
www.alyandfila.com
www.armadamusic.com/label/future-sound-of-egypt/
www.facebook.com/alyandfila

И секако исто така легендарно име, еден од пионерите во електронската музика во Источна Европа, човекот препознат по својот уникатен стил и настапите во живо:

ATMA!!!
www.facebook.com/ATMASTUDIO
www.bmss.eu
www.soundcloud.com/atma_studio

Домашна поддршка:

Sun Production Djs:

Петок 14 Март 2014
Старт: 23:00
Локација: МЛАДИНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР - СКОПЈЕ


Влезници во предпродажба по супер промотивна цена од 300 денари до 12 март,
Потоа 400 денари
На врата 500 денари
во 1/2 ЈУГОТОН и дистрибутивната мрежа КУПИ КАРТИ ЗА СЕ во Скопје и ширум републиката!!! www.kupikartizase.com