Аларм за природата Дојран

ekoloski festivalМУЗИКАТА И ЕКОЛОГИЈАТА НА ЕДНО МЕСТО

ТРИДНЕВЕН ЕКО-МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ

АЛАРМ ЗА ПРИРОДАТА

02 - 04 АВГУСТ

Камп МРДАЈА, Дојран

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
Тридневениот фестивалски билет чини 300 денари.
Еднодневен билет за 02.08 односно за 03.08, изнесува 150 денари.

Бидете дел од големата забава и станете дел од силите на зелената армија, кои се борат за заштита на природната средина.

http://www.alarmzaprirodata.mk