АЛАРМ фест 2021

АЛАРМ ЗА МАКЕДОНСКА МУЗИКА!

 

Македонија сака, Македонија може и Македонија има музика за тридневен стадионски фестивал!

Од 31.07 до 02.08 на стадионот Билјанини Извори во Охрид за прв пат во историјата на независна Македонија големиот национален празник Илинден ќе го прославиме со повеќе од 100 македонски музички артисти.

АЛАРМ фест со цел да ги исполни желбите на сите возрасти и вкусови за оваа година го направи следниот избор на артисти:

31.07 - АреаСуперхикс, Бени и Нон Стоп, ДНК и Ris Flower!

01.08 - Галоски, Слаткаристика, ЛД Пистолеро & Гоце Саф feat. Ронин, Donplaya & Bon Praskiza & Prince$$ Donatsu и Пајак!

02.08 фестивалот, празнично ќе биде затворен со настап на нашите легенди ЛЕБ и СОЛ! + Паркети + Hardfaced+

 

Еднодневна влезница

  • Партер - 500,оо ден.

  • Трибина - 800,оо ден.

  • ВИП - 1000,оо ден.

 

Тридневна БЛОК влезница

  • Партер - 1 200,оо ден.

  • Трибина - 2 000,оо ден.

  • ВИП - 2 500,оо ден

НАВИВАЈ ЗА МАКЕДОНСКА МУЗИКА!!!