Ahinama - Azafranmix

cuban live music showРесторан бар AZAFRAN, гтц 1 кат, со гордост ви најавува
Cuban Live Music Show со неповторливите

Ahinama - Azafranmix

датуми на одржување: 02, 03, 04, 09, 10 и 11 април
почеток 22 часот

Цената на билетот изнесува 500 денари. Со секој купен билет добивате гратис конзумација, 1 пијалок по избор.