Agneton

agnetonSUN PRODUCTION и клубот ХАВАНА Ви најавуваат специјален настан, со особено задоволство Ви го претставуваме белгискиот дј и продуцент

AGNETON - Sita records

Домашна поддршка

DARE
HUMANOID
NIXXСабота 30 април 2016
Клуб ХАВАНА - Дом на градежници Скопје
Старт: 23:30

Супер звук и светло, ласер шоу, специјален декор.

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 300 денари
преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

(сите оние кои купиле карти за предходно најавениот датум на журката со Agneton (02.04) а не побарале рефундација на истите, ќе можат да ги искористат за овој настан)