Agile Dojo Meetup

Запознај се со основите на Agile Dojo, нов формат на Agile Meetup, кој инволвира тимска работа, размена на искуства и изучување на нови вештини. Работилницата со Орест Дмитрасевич - сертифициран Scrum Master и SAFe 4 Agilist - се состои од два дела: теоретски и практичен и секој учесник ќе има шанса ново изучените вештини да ги примени во својата секојдневна работа.

Цена на билет: 300 денари

Што ќе научиш?

  • Предности на делегирање на задачи (зошто треба да ja практикуваш оваа вештина?)
  • Што те спречува во делегирање на задачи (хеј, можеби тоа си токму ТИ :)
  • Кои задачи треба да ги делигираш и до кого;
  • Клучни чекори и нивоа на делегирање на задачи;

За кого e наменета оваа работилница?

За секој оној кој сака да биде поефективен и да напредува како на професионално така и на лично поле.

Каде се оддржува?

На 11 јуни со почеток во 18:00 часот, во канцелариите на Симфони Солушнс Скопје - 3 спрат во зградата на Орка Холдинг на ул. Скупи 3а, 1000 Скопје.