Адил

adilЦеловечерен солистички концерт на Адил, на 8 август (сабота), со почеток во 21 часот, на Скопско Лизгалиште (Плаја Виста).
Специјален гостин на вечерта Сунај.

Билети во предпродажба по цена од 300 денари.