Aca Lukas

aca lukas mapaЧовекот чии концерти секогаш се очекуваат со возбуда и за кои се бара карта плус, најголемата ѕвезда на балканот повторно гостува во Скопје

Аца Лукас, 21 ноември, Метрополис Арена
Концертот ќе започне во 22 часот, а влезовите ќе бидат отворени во 19 часот.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Партер билетите до 30.10 ќе изнесуваат 250 денари, а потоа цената ќе изнесува 350 денари.

aca lukas