Aca Lukas

aca lukasМегапопуларната ѕвезда на балканските простори, со концерт на 25 јули на плажа Немо, во Охрид. Почетокот на концертот е закажан за 23 часот.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.

За Вип билети и резервација на високи маси информации можете да добиете на 072 68 08 03.