Aca Lukas 2022

 

Животот е циркус Open Air во соработка со ресторан Rozenberg ви го најавува Aca Lukas 17.06

Билети во продажба по цена од 600 денари.

Вип пакети со 5 влезници и избор на пијалок по цена од 6500 денари

Golden zone маси со консумација од 18.000 денари со четири влезници гратис.