Аца Лукас - Откажан

aca lukas

Почитувани,

Ве известуваме дека организаторот го откажува претстојниот концерт на Аца Лукас.
Оние кои купиле билети од продажните места, можат да си ги повратат парите во продажното место од каде што ги набавиле билетите со приложување на фискалната сметка и издадените билети.
Оние пак кои купиле онлајн билети се замолуваат да испратат email на contact@kupikartizase.com, со назначен бројот на онлајн нарачката и датумот на извршената трансакција (овие податоци можете да ги најдете на ваучерот кој што сме ви го испратиле), и парите ќе ви бидат рефундирани во време од неколку работни дена.

Со почит,

Купи Карти За Се