Aca Lukas

koncertClub Versaj со големо задоволство ви го најавува големиот летен концерт на најголемата и најконтроверзната ѕвезда на балканот, единствениот Aca Lukas...

Концертот е закажан за 14 Јули 2013, во клубот Versaj, Куманово, со почеток во 21 часот.

Бидете таму и не ја пропуштајте можноста во живо да ги слушнете најголемите хитови на оваа мегапопуларна ѕвезда.

Карти во предпродажба во ограничен број, по цена од 400 денари. Цената на билетите до почетокот на концертот ќе се менува и во зависност од временската рамка ќе изнесува 500, па 600 денари.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.