A Night in Charlois

Charlois вечер во Скопје!

charlois 1

Наше големо задоволство е да го најавиме гостувањето на Marsman, холандскиот визионер зад издавачките куќи Pinkman (Drvg Cvltvre, DJ Overdose, Xosar...) и Charlois и импресивен DJ со фантастична колекција и селекција на хаус и техно музика која истовремено го заведува и дрма подиумот!
Оваа вечер во Капан Ан на Marsman ќе му се приклучи и Herzel со настап во живо, кој оваа година за Charlois го издаде "The Way U Feel" EP-то, како и Andreas Hz и Ulterior & bruv. во back-to-back сет.

MARSMAN
(Pinkman/Charlois ::: Rotterdam NL)

HERZEL *live*
(Hivern Discs/Charlois ::: Bitola/Berlin)

Andres Hz
(BTKRSH/Broccoli Music)

Ulterior b2b bruv.
(BTKRSH / Mash Radio)
 

Капан Ан // петок (23.10.2015) // 23:00

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 150 денари.
Пакет билетите (5 карти) по цена од 600 денари, можете да ги купите исклучиво од продажните места на ККЗС.