Z-CAT

Влезници во предпродажба по супер цена од 300 денари во ПОЛА ЈУГОТОН и дистрибутивната мрежа на купи карти за се низ Македонија!!!

Со особено задоволство го најавуваме гостувањето за прв пат во Скопје на во моментов најголемата светска psy trance атракција...

...од убавата Русија ни доаѓа уште поубавата

Z-CAT со настап во живо!!!

www.facebook.com/z.cat.music
https://soundcloud.com/z-cat

И секако македонскиот виртуоз

ENCEPHALOPATICYS
(Parvati records)

www.facebook.com/pages/Encephalopaticys/161080397299168

Домашна поддршка:

DARE
SOUNDKILLAH
DEJAN DOGGY
NIXX


Петок 21 август
Клуб ФАБРИКА - Градски парк Скопје
Старт 23:00

Најдобриот RCF Line array звук, најдоброто светло, ласер шоу, видео проекции и специјален декор.