Whitesnake и Judas Priest

Whitesnake и Judas Priest

Двата најголеми метал бендови на сите времиња Judas Priest и Whitesnake во организација на Авалон Продукција доаѓаат во Белград!

На 1-ви јули во Белградска Арена Judas Priest и Whitesnake ќе настапат со својата "best of" програма. Двата бенда најавија целовечерен настап и се очекува да бидат на сцена повеќе од 4 часа.

Интересно е дека ова ќе биде проштална турнеја на Judas Priest.


Картите се пуштени во продажната мрежа на ККЗС.

 

ЦЕНИ НА БИЛЕТИ
Партер 1600 денари
FAN PIT 2100 денари