Nightwish

nightwish
Endless Forms Most Beautiful е шестата светска турнеја на финскиот метал бенд Nightwish, која ќе се одржи по повод издавањето на нивниот осми студиски албум. На листата на оваа европска турнеја се најде и Софија, каде групата ќе одржи свој концерт на 14.09. во Арена Армеец,

Аранжман Партер: 3800 денари

Аранжман Трибина: 4400 денари

Програма на патувањето:

*Состанок на групата на 14.09.2016 во 07:00 часот на паркингот Дрводекор.
*Тргнување кон Софија
*Пристигување во Софија околу 01 часот 
*Почеток на концертот во 21.00 часот
*По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Софија - Скопје
*влезница за концертот од категоријата Партер или Фан Пит
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност.