Igor Dzambazov i Beni

 

На 17-ти Јуни на стадионот Локомотива- Станица Карпош ќе се одржи концерт на Игор Џамбазов, Бени  Нон стоп и стенд ап шоу на Весна Бејбе. 

 

Настанот почнува во 20.00 часот.

 

Цената на влезниците е 250 ден со консумација.