CRNI CERAK

 

Момците кои неуморно и без запирање итаат кон врвот!!!

 

CRNI CERAK со ексклузивен концерт во Охрид, на локацијата која ветува дека ќе биде најжешката точка за забава ова лето!!!

UNO SUMMER CLUB на плажата Горица трета!!!

Петок 22 јули 2022
Старт: 21:00

Влезници во продажба по промотивна почетна цена од 500 денари во Уно кафе-бар, ЈУГОТОН и сите продажни места на КУПИ КАРТИ ЗА СЕ!

 

Информации и резервации: 076 954 888!