5 YEARS Diehard Records and Booking

diehard5 YEARS Diehard Records & Booking
16-03-2017
почеток: 19:00
МКЦ, денсинг сала 25 мај

Diehard Booking & records ви преставува:
Пет години Дајхард фестивал

NASTY (Белгија)
Моментално еден од најактивните и најголемите Европски хардкор/битдаун бендови. Бендот со многу опасен лајв настап, четири албуми и турнеи по целиот свет, за прв пат во Македонија. Моментално го снимаат новиот албум кој ќе биде промовиран и во Скопје.

HARDFACED
Охридските машини оваа година прославуваат десет години од излегувањето на албумот “More Than Hate”. По тој повод, More Than Hate во живо од почеток до крај!

SHOCK TROOPERS
По една година тишина, Аеродромско-Кочанската комбинација повторно во игра.

GARGOYLES
Скопскиот мрак со феноменален деби албум.

SHORT FUSE HERO
Конечно концертна промоција на деби албумот “Back To Basics”.

BLOOD SHOT DOWN (Германија)
Искусни момци во нов хардкор бенд!

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 250 денари. На денот на концертот цената на билетот ќе изнесува 350 денари.

ПЕТ ГОДИНИ АНДЕРГРАУНД КУЛТУРА, ПЕТ ГОДИНИ КОНЦЕРТИ И ИЗДАНИЈА.

ПОДДРЖЕТЕ ЈА ЛОКАЛНАТА СЦЕНА!

СЕ ГЛЕДАМЕ НА КОНЦЕРТ.Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!