1200 MICROGRAMS

1200 microgramsНа 2 јули, во Скопје ни гостува еден од основоположниците на психoделичниот звук, а воедно и најстариот дј на планетава, 70 годишниот

CHICAGO (TIP WORLD Records) - USA,
со дј сет на еден од најпознатите проекти за psy trance 1200 MICROGRAMS!!!

Домашна поддршка:

SOUND KILLAH
DARE

Сабота 2 јули 2016
Клуб ФАБРИКА (градски парк Скопје)
Старт: 23:30

Специјален УВ декор: LUNAR DECO

Одичен звук и светло, ласер шоу...

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена од 300 и 350 денари преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.