10th Birthday Party Beach Bar Galaxy

galaxy beach pretorBeach Bar Galaxy Со особена чест и задоволство да Ве покануваате на нивниот 10ти јубилеен роденден... Благодарни се на вам, ннивните редовни посетители и гости за 10те успешни години на крајбрежјето на Претор. Навистина, вашето присуство премногу им значи. Приказната која почна да се пишува пред една деценија, продолжува и ден денес со исто темпо.
На 05.08 (петок) бидете присутни на Galaxy Beach заедно да ги дувнете свеќите, а за атмосферата...........
ДЈ Тони, незаменливите КУКУ ЛЕЛЕ и бендот кој што направи вистински бум на Балканот – TROPICO BAND од Србија. Настан кој во никој случај не смеете да го пропуштите.

Влезниците можете да ги набавите од продажните места на Купи Карти За Се, по цена од 250 ден.

Дојдете и заедно направете го овој ден незаборавен.