За Нас

KUPI KARTI ZA SE е првиот за продажба на карти за културни и спортски манифестациии во Македонија.

Основан кон крајот на 2010 година, ККЗС нуди ексклузивна продажба на карти преку својата продажна мрежа која опфаќа продажни места на целата територија на Република Македонија и тоа за културни и спортски манифестации кои се одржуваат во РМ и на целиот Балкан.


Контакт информации:

телефон : +389 02 3239 860
емаил : contact@kupikartizase.com