Жељко Самарџиќ

 

Најголемиот балкански романтичар Жељко Самарџиќ на 5ти август во Охрид 

Еден од најголемите балкански романтичари, извонредниот Жељко Самарџиќ кој со своите песни знае да допре до срцата на сите генерации, најавува неколкучасовен концерт во Охрид.

Концертот ќе се одржи на 05ти август 2017, сабота. Локацијата е исто така романтична во склад со неговиот романтичен карактер – прекрасниот Антички Театар во Охрид.

Самарџиќ во Скопје доаѓа придружуван од својот бенд и е подготвен пред македонската публика повторно да ги испее хитовите кои што ја одбележаа неговата кариера, како и неговите понови песни.

Фановите ќе уживаат во евергрините “Грлица“, „Покажи ми шта знаш“, „Безобразно зелене“, „Љубавник“, “Девет хилјада” и многу други постари и понови хит песни.

 

Цена на билети:

Блок А – 500 ден

Блок Б – 600 ден

Блок Ц – 600 ден

Блок Д – 500 ден