You Tube Show

Големо Youtube show во Скопје

Најголемото Youtube шоу во Скопје!

Најпознатите јутубери од Македонија и регионот ќе настапат на сцената во Вип Арената Борис Трајковски на 19. мај 2019 год, со почеток во 13ч.

Ќе имате ексклузивна можност да ги видите и чуете одблизу: Baka Prase, GP, Steffanator, Janko и An Na.

Незаборавна дружба која не смеете да ја пропуштите!

Билетите ќе бидат пуштени во продажба денес (12.04.2019) и истите може да ги набавите преку продажната мрежа на www.kupikartizase.com Пола Југотон и Розе Веро 2
Партер 500 мкд
Трибини 600 мкд
Фан Пит 800 мкд