Влатко Лозаноски - Лозано

Влатко Лозаноски - Лозано ќе одржи концерт во Охрид, на 2 август, на Стадионот „Билјанини извори“ од 21 часот.

„Најголемата македонска ѕвезда ќе пее на најголемиот македонски празник, Илинден“.
Влатко е првата македонска ѕвезда, покрај сите балкански и светски, која ќе одржи концерт на овој стадион“.
Организаторите најавуваат специјални гости, изненадувања и организиран превоз од сите градови.

Билетите ќе бидат пуштени во продажба од утре на сите продажни места на „Купи карти за сѐ“, по цена од 350 денари до 18 јули.