Владимир Четкар

Владимир Четкар Соул-Џез-Фанк Ансамбл во Станица 26, Скопје

Концерт на Владимир Четкар Соул-Џез-Фанк Ансамбл во Станица 26 во Среда, 23 Јануари

За прв пат пред македонската публика Владимир Четкар ќе се претстави со 10-то член бенд!

Во организација на 3Gonga

Почеток 21:30

Карти во екстремно ограничени бројки, почетна цена за карта 500 денари.