Вивалдиано

Мултимедијалниот проект гостува во склоп на Охридско Лето 2017

ВИВАЛДИАНО
04 август, почеток 21 часот во Антички театар, Охрид

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
Блок C - 800 денари
Блок D - 500 денари
Партер - 800 денари